L O A D I N G

Προώθηση ιστοσελίδων - SEO

Εκτός από τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο θέμα της προώθησής της. Τι αξία έχει ένας όμορφος και λειτουργικός δικτυακός τόπος, τον οποίο θαυμάζετε εσείς, οι φίλοι σας και κάποιοι ελάχιστοι επισκέπτες;
Τη σημασία των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να τη φανταστείτε και διαφορετικά: Πού προτιμάτε να έχετε ένα φυσικό κατάστημα; Σε μια ερημιά ή στον κεντρικό δρόμο μιας μεγάλης πόλης;

Στη συνέχεια, μπορείτε να σκεφτείτε το εξής: Αν εσείς θέλετε να αναζητήσετε κάτι στο internet, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε; Αυτό ακριβώς που κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών... Θα ψάξετε στο Google. Και όταν εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας, πιθανότατα δεν θα δείτε περισσότερες από μία με δύο σελίδες.

Άρα, είναι πολύ σημαντικό να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στις υψηλές θέσεις των αναζητήσεων του Google. Και αυτό γίνεται με τη σωστή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO!

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO με πλήρη επιτυχία και με αναλυτικές αναφορές προς τους πελάτες μας
Οι ιστοσελίδες που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων, απολαμβάνουν την εξοικονόμηση χρημάτων από άλλες μορφές προώθησης (κοινωνικά δίκτυα, Google Ads κ.α.). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρησιμοποιούν άλλους τρόπους προβολής και προώθησης, αλλά ξεκινούν από διαφορετικό σημείο εκκίνησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Και αυτό, διότι ήδη δέχονται πολλές επισκέψεις, μέσω των καλών θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα του Google.

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους στην Ελλάδα. Έχουμε αναλάβει δεκάδες έργα βελτιστοποίησης ιστοσελίδων - SEO και οδηγήσαμε πολλές επιχειρήσεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων του Google, αυξάνοντας τους επισκέπτες και τις πωλήσεις. Ταυτόχρονα αυξήθηκε το brand name των πελατών μας, λόγω της πολύ συχνής εμφάνισης των ιστοσελίδων τους.

 • Ανάλυση των κατατάξεων σας για να διαπιστώσουμε που εμφανίζονται οι ιστοσελίδες σας, στις λέξεις που σας ενδιαφέρουν.
 • Ανάλυση του δικτυακού σας τόπου ώστε να εξακριβωθούν τα λάθη και οι παραλείψεις που είναι πιθανό να υπάρχουν στη δομή των ιστοσελίδων σας.
 • Έρευνα του ανταγωνισμού για να γνωρίζετε τα δυνατά σημεία των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων.
 • Επανακαθορισμός των σημαντικών λέξεων-φράσεων του δικτυακού σας τόπου και οργάνωση της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί.
 • On-page SEO ώστε οι ιστοσελίδες σας να είναι απόλυτα φιλικές και σωστές για την ανάδειξη των σημαντικών λέξεων.
 • Συνεχή πειράματα και έλεγχοι στη δομή των σελίδων για βελτίωση των κατατάξεων.
 • Προσαρμογές σε κάθε αλλαγή του αλγόριθμου του Google.
 • Συμβουλευτική για τα κείμενα και το υλικό των ιστοσελίδων σας.
 • Συμβουλευτική για τη σωστή διαχείριση των κοινωνικών δικτύων και τα σήματα που εκπέμπουν στις μηχανές αναζήτησης.
 • Αξιολόγηση των συνδέσμων (backlinks) προς τις ιστοσελίδες σας.
 • Μηνιαίος καθαρισμός από αρνητικά backlinks τα οποία μπορεί να επηρεάζουν τις κατατάξεις σας.
 • Μηνιαίος έλεγχος της συνολικής εμφάνισης των ιστοσελίδων σας σε αναζητήσεις (πλήθος εμφανίσεων).
 • Παρακολούθηση των Google Webmaster Tools.
 • Σταδιακή και συνεχή αύξηση των ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) προς τις ιστοσελίδες σας, για την αύξηση της εμπιστοσύνης των μηχανών αναζήτησης.
 • Έλεγχος του Google Analytics για σημαντικές εξαγωγές συμπερασμάτων σχετικά με τις αποδόσεις των ιστοσελίδων σας, τους τρόπους που έρχονται οι επισκέπτες στο site σας καθώς των συμπεριφορών τους.
 • Συμβουλευτική μέσω των συμπερασμάτων του Google Analytics.
 • Μηνιαία αναφορά η οποία περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω αναλύσεις καθώς και το πλάνο εργασίας.
 • Online σύστημα κατατάξεων για να γνωρίζετε άμεσα και γρήγορα τις θέσεις σας στις αναζητήσεις του Google για τις λέξεις που σας ενδιαφέρουν.


Κόστος βελτιστοποίησης ιστοσελίδων - SEO Δείτε τα πακέτα που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Ανάμεσα στα έργα μας είναι και το www.vour.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα δώρων στην Ελλάδα, το οποίο εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της Google σε χιλιάδες αναζητήσεις σχετικές με: δώρα, πρωτότυπα δώρα, έξυπνα δώρα, αστεία δώρα, δώρα για άντρες, δώρα για γυναίκες, δώρα γενεθλίων, δώρα γιορτής, δώρα για ερωτευμένους, ρετρό δώρα, διακοσμητικά δώρα και πολλές πολλές ακόμη!
Δείτε το case study του Vour.gr

Εάν θέλετε το website σας στις πρώτες θέσεις της Google και αν ο δικτυακός σας τόπος αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας.

Ζητήστε μας μία δωρεάν ανάλυση των κατατάξεων σας στις αναζητήσεις της Google καθώς και του ανταγωνισμού!