L O A D I N G

Κατασκευή e-shop

Θέλετε ένα σύγχρονο και κερδοφόρο e-shop;
Τα δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουμε δημιουργήσει, στηρίζονται στη σύγχρονη αισθητική, στην εύκολη διαχείριση και στη χρήση τεχνολογιών που καθιστούν επιτυχημένη και αποτελεσματική τη δημιουργία κάθε e-shop.

Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνικά e-shop. Πώς θα ξεχωρίσει το δικό σας;
Μόνο στην Ελλάδα, λειτουργούν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 6.000 ηλεκτρονικά καταστήματα! Αυτό σημαίνει πως η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να καλύπτει κάποιες απαιτήσεις και λειτουργίες που θα το καθιστούν επιτυχημένο τεχνολογικά και ανώτερο του ανταγωνισμού.

Τι πρέπει να προσέξω στην κατασκευή e-shop;
Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποια σημαντικά θέματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Παρόλο που κάποιοι μπορεί να κουραστούν.. κατά το διάβασμα των οδηγιών μας, να είστε σίγουροι πως στο τέλος θα σχηματίσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα των απαιτήσεων που θα πρέπει να πληροί το νέο σας e-shop!

Τρόπος κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος
Για τη δημιουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων υπάρχουν δύο τρόποι:
1) Με κάποια έτοιμη πλατφόρμα (Joomla, Wordpress, Drupal κ.α.). Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργίας του e-shop είναι έτοιμο και παραμετροποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
2) Κατασκευή με μοναδικό custom κώδικα. Δεν χρησιμοποιείται κάποια έτοιμη πλατφόρμα, αλλά ο κώδικας είναι φτιαγμένος εξ' αρχής από την εταιρεία που το προσφέρει.

Στην PSN δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, παρά μόνο τον δικό μας κώδικα, ο οποίος μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πλήρως τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και να μπορούμε εύκολα να υλοποιήσουμε έξτρα δυνατότητες όποτε εσείς θελήσετε. Με την κατασκευή κατά παραγγελία δεν υπάρχει περιττός κώδικας παρά μόνο όσος χρειάζεται, με αποτέλεσμα την καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων. Επίσης, το σύστημα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών) είναι απλό και στη μορφή που εσείς επιθυμείτε!

Σχεδίαση - Δομή e-shop
Είναι πολύ βασικό να γνωρίζετε τον τρόπο που θα σχεδιαστεί ο νέος σας διαδικτυακός τόπος. Θα είναι από κάποιο πρότυπο (template) ή θα γίνει εξ' αρχής βήμα προς βήμα ώστε να σας καλύπτει απόλυτα το αισθητικό αποτέλεσμα; Προφανώς πρόκειται για δύο διαφορετικές εργασίες.
Πώς θα είναι η κεντρική σελίδα; Η εμφάνιση του προϊόντος; Υπάρχουν κανόνες που επηρεάζουν θετικά τους επισκέπτες για να προβούν σε αγορές; Πόσο μεγάλες πρέπει να είναι οι εικόνες; Θα εμφανίζεται σωστά το site σε desktop υπολογιστές, tablet και κινητά;

Πολλοί, δεν αναλύουν τα παραπάνω δεδομένα και για αυτό το λόγο πολλές φορές βρίσκεστε σε ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία χωρίς να το αναλύετε ιδιαίτερα, σας φαίνονται σχεδόν αποκρουστικά ως προς το να προχωρήσετε σε αγορά. Δεν κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας, είναι "δύσκολα" δομικά και αισθητικά, η παρουσίαση των προϊόντων είναι φτωχή...

Εμείς θα δαπανήσουμε πολλές ώρες για να κάνουμε ολοκληρωμένες έρευνες του ανταγωνισμού, να αξιολογήσουμε μαζί με εσάς άλλους δικτυακούς τόπους, ώστε να μπείτε στο "κλίμα" και να σας ενημερώσουμε για τους σωστούς τρόπους δομής και παρουσίασης προϊόντων. Μετά από όλα αυτά, και αφού έχουμε καταλήξει σε θεωρητικό επίπεδο το πως θέλετε να είναι το site, θα δημιουργήσουμε το γραφιστικό πρότυπο των σελίδων σας. Μετά από την παρουσίαση του και εφόσον σας ικανοποιεί, θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο της πραγματικής υλοποίησης! Όλα θα γίνονται βήμα - βήμα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργία και εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών
Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Και ο χρόνος που θα δαπανάτε στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, θα πρέπει να είναι εποικοδομητικός και όχι περιττός. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια το πως θα είναι το σύστημα διαχείρισης του e-shop. Τόσο για την εισαγωγή/τροποποίηση των προϊόντων σας, όσο και για τη διαχείριση των παραγγελιών που λαμβάνει το e-shop σας.

Δημιουργούμε συστήματα διαχείρισης τα οποία είναι εύκολα κατανοητά και χωρίς άσκοπες λειτουργίες που αντί να σας εξυπηρετήσουν, σας αποσυντονίζουν. Για να διαχειρίζεστε το site σας εύκολα και γρήγορα!
Και το κυριότερο, η διαχείριση μπορεί να διαμορφωθεί με τον τρόπο που σας βολεύει καλύτερα. πολλές ώρες για να κάνουμε ολοκληρωμένες έρευνες του ανταγωνισμού, να αξιολογήσουμε μαζί με εσάς άλλους δικτυακούς τόπους, ώστε να μπείτε στο "κλίμα" και να σας ενημερώσουμε για τους σωστούς τρόπους δομής και παρουσίασης προϊόντων. Μετά από όλα αυτά, και αφού έχουμε καταλήξει σε θεωρητικό επίπεδο το πως θέλετε να είναι το site, θα δημιουργήσουμε το γραφιστικό πρότυπο των σελίδων σας. Μετά από την παρουσίαση του και εφόσον σας ικανοποιεί, θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο της πραγματικής υλοποίησης!

Φιλοξενία - Υποστήριξη e-shop

Τι θα ήταν ένα γρήγορο e-shop χωρίς να υποστηρίζεται από ικανοποιητικό ταχύτατο server; Θα εγκαταστήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε ισχυρό server στην Ελλάδα για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Ομάδα τεχνικών πραγματοποιεί παρακολούθηση (monitoring) για να επεμβαίνει και να επιλύει τις όποιες υποψίες προβλημάτων. Και ταυτόχρονα εμείς είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να υποστηρίζουμε και να αναλύουμε την κάθε σας ανάγκη.

Κατασκευή e-shop και διασύνδεση με το Google Analytics
Τοποθετούμε δωρεάν το Google Analytics και σας ενημερώνουμε πως θα αξιολογείτε τα στατιστικά επισκεπτών, αναζητήσεων κ.λ.π. Και αν το θέλετε, χωρίς κόστος, αναλαμβάνουμε και εμείς την παρακολούθηση των στατιστικών, για να σας συμβουλεύουμε σχετικά με τις στρατηγικές προώθησης που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε. Γιατί εκτός από εσάς, θέλουμε και εμείς να πάει καλά το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Τοποθέτηση σε Market Places - Δημιουργία xml αρχείων
Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να τοποθετήσετε τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε Market Places, όπως είναι το skroutz.gr, το bestprice.gr κ.α. Δημιουργούμε δωρεάν τα xml αρχεία που ζητάει ο κάθε τέτοιος ιστότοπος για να συνδέονται τα προϊόντα σας και σας εκπαιδεύουμε σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Ασφαλές περιβάλλον
Στα ηλεκτρονικά καταστήματα, προτείνουμε να λειτουργούν σε πραγματικά ασφαλές περιβάλλον. Αυτό επιτυγχάνεται με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL και με στατική IP.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας, ουσιαστικά σημαίνει πως μία έγκυρη υπηρεσία πιστοποίησης παρέχει κρυπτογράφηση SSL ώστε να μην υποκλέπτονται διάφορα στοιχεία που πληκτρολογούν οι χρήστες. Τα στοιχεία αυτά δεν έχουν σχέση με τα στοιχεία πιστωτικών καρτών, διότι σε αυτή την περίπτωση την κρυπτογράφηση παρέχει η τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε. Είναι όμως σημαντικό οι πελάτες σας να αισθάνονται ασφάλεια ακόμη και όταν γράφουν ένα μήνυμα σε μία απλή φόρμα επικοινωνίας!
Η στατική IP είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκατασταθεί το πιστοποιητικό. Και πρόκειται για Ελληνική IP η οποία βάζει ακόμη ένα λιθαράκι στο SEO του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Προώθηση - Βασική βελτιστοποίηση - SEO e-shop
Για κάθε e-shop που δημιουργούμε, πραγματοποιούμε δωρεάν και τη βασική του βελτιστοποίηση. Αυτό σημαίνει πως κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να έχει πιθανότητες να εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Εάν όμως χρειάζεστε ισχυρή προώθηση, τόσο στη βελτιστοποίηση, όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, τότε σας προτείνουμε τα πανίσχυρα πακέτα προώθησης που διαθέτουμε.