Προφίλ
Από το 2000 κατασκευάζουμε ιστοσελίδες δίνοντας λύσεις σε εκατοντάδες πελάτες μας!
H PSN παρέχει υπηρεσίες κατασκευής, φιλοξενίας και προώθησης ιστοσελίδων, αναλαμβάνοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών που απαιτείται για μία ισχυρή παρουσία στο internet. Με έμπνευση, πρωτότυπη αισθητική και πάντα με δικό μας κώδικα. Μαζί με τους πελάτες μας αναλύουμε, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε όλα τα βήματα και τη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων τους.

Καταχωρούμε ονόματα χώρου σαν εγκεκριμένοι καταχωρητές ονομάτων από την Ε.Ε.Ε.Τ. (Εθνική Επιτροπή Ταχυδρομείων & Τηλεπικοινωνιών).

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με εμπνευσμένη αισθητική, η οποία εκτός από την καλαισθησία συνδυάζει και τη λειτουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζουμε το δικτυακό σας τόπο με τον δικό μας κώδικα, για να γνωρίζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τη λειτουργία του site σας. Ικανοποιούμε κάθε απαίτηση δημιουργώντας τις πιο σύνθετες εφαρμογές και οδηγούμε τη συνεργασία μας σε μία επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης.

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σας σε ταχύτατο server στην Ελλάδα και παρακολουθούμε τη λειτουργία του συστήματος συνεχώς (monitoring) για να προλαβαίνουμε τις όποιες αστάθειες πριν προλάβουν να γίνουν προβλήματα.

Προωθούμε τους δικτυακούς τόπους σε κοινωνικά δίκτυα και διοργανώνουμε διαγωνισμούς προώθησης. Πραγματοποιούμε βελτιστοποίηση (SEO) βγάζοντας στις πρώτες σελίδες της Google τους πελάτες μας.
 
Αναπτύσσουμε την επιχείρηση σας και τις ιδέες και ταυτόχρονα φροντίζουμε ο κάθε πελάτης μας να είναι μία πραγματική διαφήμιση των υπηρεσιών μας!
 
 
New Project - Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή eshop με μοναδικό κώδικα
Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή ιστοσελίδων
Seo - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλές κατατάξεις αναζητήσεων
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε; Δώστε μας μερικές πληροφορίες και εμείς θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Χρειάζεστε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για το internet; Μπορούμε να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση!
2310 240 261
Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου
4ος όροφος

info@psn.gr
Θέλετε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!
 
Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδων             Προώθηση ιστοσελίδων                         Πληροφορίες
Προφίλ      
Γιατί εμάς      
'Εργα      
 
 
 
   
Follow us   Valid XHTML 1.0 Transitional   Εγκεκριμένος καταχωρητής για τη δημιουργία και την τήρηση domain με την κατάληξη .gr (Αρ. Πρ. W1805/26-11-14).
© PSN Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου, 4ος όροφος, Τ.Κ.: 54625, Τηλ./Fax: 2310 240 261
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της PSN.