> Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευή ιστοσελίδων
Τι προσδοκίες έχετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;
Από το 2000 δημιουργούμε σύγχρονους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι προβάλουν υπηρεσίες και προϊόντα επιχειρήσεων με απόλυτη επιτυχία.
Με τον δικό μας κώδικα, χωρίς να στηριζόμαστε σε προκατασκευασμένες πλατφόρμες.
Με πρωτότυπη αισθητική, χωρίς να σας προσφέρουμε προετοιμασμένα πρότυπα.

Κατασκευή ιστοσελίδας απαιτήσεων
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με κριτήριο την αύξηση των πελατών σας.
Τα εκατοντάδες websites που έχουμε υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία, στηρίζονται πάντα στο τρίπτυχο Ανάλυση στόχων – Συνεργασία κατά την κατασκευή – Έλεγχος απόδοσης.
 
Κατασκευή ιστοσελίδων με πρωτότυπο σχεδιασμό και μοναδικό κώδικα δημιουργημένο από εμάς
 
Βήματα δημιουργίας ιστοσελίδας:
 
 
Κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name)
 
Η PSN είναι εγκεκριμένος καταχωρητής για τη δημιουργία και την τήρηση domain με την κατάληξη .gr από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) με αριθμό πρωτοκόλλου 9072/23-04-04.
Κατοχυρώνουμε το όνομα που επιθυμείτε και προετοιμάζουμε το χώρο φιλοξενίας του site σας.
 
Κατασκευή website
 
Πραγματοποιούμε έρευνες για να ορίσουμε τους στόχους του δικτυακού σας τόπου, την αισθητική του καθώς και τη δομή του. Αναλύουμε τον ανταγωνισμό στον κλάδο σας και ξεκινάμε την υλοποίηση του σχεδιασμού.
Ακολουθεί παρουσίαση του προσχεδίου και ενημέρωση για τις τελικές παρεμβάσεις. Εξετάζουμε τη δομή των σελίδων σας για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία πλοήγηση η οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη ακόμη και για τους αρχάριους χρήστες του internet. Δημιουργούμε σελίδες με καθαρή και πρωτότυπη αισθητική ώστε το νέο σας website να κερδίζει την εκτίμηση των χρηστών.

Είτε πρόκειται για ένα απλό site είτε για ένα πλήρως λειτουργικό e-shop, ο σχεδιασμός και ο κώδικας που δημιουργούμε είναι πάντα πρωτότυπα και δικής μας κατασκευής και δε στηρίζονται σε έτοιμες δωρεάν εφαρμογές που κυκλοφορούν.
Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουμε απόλυτα τον κώδικα και τη λειτουργία του, καθώς οι δημιουργοί του είμαστε εμείς! Εάν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία ή αν θελήσετε επέκταση των δυνατοτήτων της σελίδας σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσα τις λύσεις που χρειάζεστε.
 
Βασική βελτιστοποίηση για υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης
 
Για κάθε site που κατασκευάζουμε, πάντα πραγματοποιούμε βασική βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει πως αναλύουμε μαζί σας τις βασικές λέξεις και φράσεις με τις οποίες θα σας αναζητήσουν στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τις σελίδες σας με τέτοιο τρόπο που μπορεί να εμφανιστούν ψηλά στις αναζητήσεις.

Για τους πελάτες που επιθυμούν πλήρη και ισχυρή προώθηση και βελτιστοποίηση, προσφέρουμε πανίσχυρες υπηρεσίες προώθησης που μπορούν να εκτοξεύσουν το δικτυακό σας τόπο.
 
Φιλοξενία - Υποστήριξη ιστοσελίδων
 
Διαθέτουμε server υψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα (Forthnet Datacenter) και η εμπειρία που έχουμε σε τεχνικά ζητήματα, μας καθιστά από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το site σας θα βρίσκεται σε καλά χέρια!

Για κάθε φιλοξενία website συμπεριλαμβάνουμε τη λειτουργία του δικτυακού σας τόπου, την τεχνική υποστήριξη των ιστοσελίδων σας, τις μικρές αλλαγές που θέλετε να γίνονται και όλα αυτά με συνεχή παρακολούθηση (monitoring) της σωστής λειτουργίας του server φιλοξενίας.
 
 
New Project - Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή eshop με μοναδικό κώδικα
Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή ιστοσελίδων
Seo - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλές κατατάξεις αναζητήσεων
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε; Δώστε μας μερικές πληροφορίες και εμείς θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Χρειάζεστε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για το internet; Μπορούμε να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση!
2310 240 261
Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου
4ος όροφος

info@psn.gr
Θέλετε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!
 
Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδων             Προώθηση ιστοσελίδων                         Πληροφορίες
Προφίλ      
Γιατί εμάς      
'Εργα      
 
 
 
   
Follow us   Valid XHTML 1.0 Transitional   Εγκεκριμένος καταχωρητής για τη δημιουργία και την τήρηση domain με την κατάληξη .gr (Αρ. Πρ. W1805/26-11-14).
© PSN Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου, 4ος όροφος, Τ.Κ.: 54625, Τηλ./Fax: 2310 240 261
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της PSN.