Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ PSN WEB O.E.


1. Σχετικά με μας

1.1 Καλώς ήρθατε στη δήλωση απορρήτου της εταιρείας «PSN WEB O.E.».
Σεβόμαστε το ιδιωτικό απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα δικά σας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
Η παρούσα δήλωση απορρήτου σας ενημερώνει σχετικά με το πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ως πελάτη, και παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας στο ιδιωτικό απόρρητο και με τον τρόπο που προστατεύεστε από τη νομοθεσία.
Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τη συλλογή, διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
2.1 Διαθέτετε όλα τα δικαιώματα σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού 2016/679 της ΕΕ και γενικά της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει.
Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Όταν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.
  • Όταν είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.
  • Όταν πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.
  • Όταν επιβάλλεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

2. Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε οι ίδιοι με τη θέλησή σας κι αφού έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας, όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, η παραγγελίας και πιο συγκεκριμένα:
α) Για την εκτέλεση και αποστολή των παραγγελιών
β) Για την ενημέρωση και αποστολή Ενημερωτικών Δελτίων (Newsletters) για την αποστολή ηλεκτρονικών προσφορών και ηλεκτρονικών εκπτωτικών κουπονιών και άλλων διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών.

3. Κατηγορίες πληροφοριών που συλλέγουμε

Διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:
  • Για Πελάτες: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (για τις Ατομ. Επιχ.), ΑΦΜ, (για τις Ατομ. Επιχ.), Δ.Ο.Υ (για τις Ατομ. Επιχ.), ΧΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΚ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, EMAIL, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
  • Για μέλη Site: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΚ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, EMAIL, ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, ΧΩΡΑ

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα σε καμία δραστηριότητά μας.

4.Πώς συλλέγουμε τις πληροφορίες σας

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για εσάς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όταν οι υπηρεσίες παρέχονται απευθείας από εμάς, όταν χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους μας,(Καταχώρηση των στοιχείων σαν μέλη η πελάτες) όταν χρησιμοποιείτε το messeger μέσω του facebook για να μας στείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Χρησιμοποιούμε "cookies" στον ιστότοπο μας:

- Cookies περιόδου λειτουργίας
Σας επιτρέπουν να εκτελείτε ουσιώδεις λειτουργίες της ιστοσελίδας, όπως η υπενθύμιση επαναλαμβανόμενης μορφής στοιχείου τομέα σε μια περίοδο περιήγησης. Επιπροσθέτως, βοηθούν περιορίζοντας την ανάγκη μεταφοράς πληροφοριών σε όλο το διαδίκτυο. Δεν αποθηκεύονται στον υπολογιστή και λήγουν όταν διακόπτετε την περίοδο περιήγησης.

- Μόνιμα cookies
Μπορούμε να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες περιήγησης, όπως το πώς φτάσατε στην ιστοσελίδα, τις σελίδες που είδατε, τις επιλογές που κάνατε, και το μονοπάτι που ακολουθήσατε μέσω αυτής. Ελέγχοντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης σφαλμάτων και την ενίσχυση του περιεχομένου. Επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να αποστείλουμε Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters) για την αποστολή ηλεκτρονικών προσφορών και ηλεκτρονικών εκπτωτικών κουπονιών και άλλων διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών εφόσον έχουμε αποδεδειγμένα την συγκατάθεσή σας σύμφωνα με την παράγραφό 2 της πολιτικής απορρήτου μας.

- Cookies τρίτων
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια cookies που δεν σχετίζονται με το psn.gr. Εάν μεταβείτε σε μια ιστοσελίδα που περιέχει ενσωματωμένο περιεχόμενο, για παράδειγμα από το Facebook ή το YouTube, ενδέχεται να στείλετε cookies από αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν ελέγχουμε από που προέρχονται αυτά τα cookies. Έτσι, προτείνουμε να ελέγχετε τις ατομικές ιστοσελίδες τρίτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τη διαχείρισή τους.


Κατηγορίες Cookies

Τα cookies που μπορεί να χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο διακρίνονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες που περιγράφονται στη συνέχεια. Οι περιγραφές τους θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν και πώς θα θέλατε να αλληλεπιδράτε με τους διαδικτυακούς μας τόπους και με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

1. Αναγκαία
Επιτρέπουν τις βασικές λειτουργίες του site, όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας, την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την ολοκλήρωση αγορών. Τα αναγκαία Cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει σωστά το site και να εξυπηρετήσει το σκοπό την επίσκεψης του χρήστη (π.χ. ολοκλήρωση αγοράς).

2. Λειτουργικότητας
Χρησιμοποιούνται για τη σωστή και ομαλή λειτουργία της σελίδας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να «θυμάται» τις επιλογές του χρήστη, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται cookies με πληροφορίες όπως το καλάθι αγοράς, αλλά και πληροφορίες για ασφαλή περιήγηση.

3. Επιδόσεων
Mας βοηθούν να κατανοήσουμε πως χρησιμοποιούν και αλληλοεπιδρούν οι επισκέπτες με τις διάφορες σελίδες, συλλέγοντας και αναφέροντας ανώνυμα πληροφορίες.
Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε αν οι χρήστες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και αν κάποια σελίδα χρειάζεται βελτίωση. Χρησιμοποιούνται και για δημιουργία χρήσιμων reports για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του site μας γενικότερα.

4. Στόχευσης/Διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή διαφημίσεων με περιεχόμενο που ταιριάζει στους χρήστες και τα ενδιαφέροντά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή εξατομικευμένων προσφορών για τον χρήστη.
Επίσης, μας βοηθούν στη μέτρηση της απόδοσης των διαφημιστικών καμπανιών.
Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται μόνο όταν έχουμε αποδεδειγμένα την συγκατάθεσή σας σύμφωνα με την παράγραφό 2 της πολιτικής απορρήτου μας.

Απενεργοποίηση cookies στον Περιηγητή σας (browser)

Συνήθως, οι Περιηγητές Ιστοσελίδων (browsers) είναι ρυθμισμένοι ώστε να αποδέχονται όλα τα cookies. Αν το επιθυμείτε, είναι εφικτό να ρυθμίσετε τον δικό σας Περιηγητή να μην δέχεται cookies από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, να ειδοποιείστε όταν αποθηκεύει cookies ή να μην δέχεται καθόλου cookies.
Ωστόσο, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies για την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε σωστά όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται στον ιστότοπο μας.

5. Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για Πελάτες 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
Για μέλη Site Διατηρούμε τα στοιχεία σας για όσο χρονικό διάστημα είστε ενεργά μέλη του site μας και τα διαγράφουμε οριστικά αν ο λογαριασμό σας παραμείνει ανενεργός για διάστημα μεγαλύτερο από 3 χρόνια.

6. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Έχουμε, λάβει όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

7. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, παραχώρηση κ.λπ. των Δεδομένων σας σε τρίτους (πλην αυτών που αναφέρονται στην παρούσα) για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση παρά μόνο εάν κάτι τέτοιο καθίσταται υποχρεωτικό από την κείμενη νομοθεσία ή είναι απαιτητό από δημόσιους/δικαστικούς φορείς/αρχές.

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις οι οποίες δεσμεύονται μέσω σύμβασης οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Ενδεικτικά αποδέκτες των Δεδομένων σας είναι:
1) Συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών (ΕΛΤΑ Courier, ΕΛΤΑ, Speedex).

8. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες & Υπoεκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:
α) να τηρούν εχεμύθεια,
β) να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
γ) να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,
δ) να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 679/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).
ε) ότι έχουν λάβει γνώση και τηρούν όλες τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ενδέχεται οι Εκτελούντες, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, να απασχολούν έτερα πρόσωπα, οι οποίοι καλούνται Υποεκτελούντες. Στην περίπτωση αυτή, o υπεύθυνος επεξεργασίας θα πρέπει να έχει δώσει εξουσιοδότηση να χειρίζονται την εν όλω ή εν μέρει επεξεργασία των Δεδομένων. Συνέπεια αυτού είναι ο υποεκτελών να έχει τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα με τον Εκτελούντα, όπως αναλύονται στην παρούσα Πολιτική και πάντα μέσα στο πλαίσιο των ανατεθειμένων αρμοδιοτήτων του, και να φέρει εις ολόκληρον ευθύνη με τον Εκτελούντα.

9. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να:
α) Αιτηθείτε πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (“αίτηση πρόσβασης υποκείμενου δεδομένων”). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς και να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.
β) Αιτηθείτε διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε ατελή ή ανακριβή δεδομένα ή να συμπληρώσετε δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να επικυρώσετε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.
γ) Αιτηθείτε διαγραφή των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα με βάση τον χρόνο διατήρησης που αναγράφεται στην παράγραφο 5, ωστόσο όπως γνωρίζετε ενδεχομένως να μην είμαστε πάντοτε σε θέση να συμμορφωθούμε προς το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους για τους οποίους θα σας ειδοποιήσουμε, αν κρίνεται απαραίτητο, με την υποβολή του αιτήματός σας.
δ) Αντιταχθείτε στην επεξεργασία δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα όταν εκτιμάτε ότι παραβιάζονται τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για άμεσες προωθητικές ενέργειες.
ε) Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας σε περίπτωση που διαπιστώσετε και μπορείτε να τεκμηριώσετε ότι αυτή έχει πάψει να είναι σύννομη. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύννομη επεξεργασία που πραγματοποιήθηκε πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, είναι πιθανό να μην μπορούμε να παρέχουμε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες σε εσάς.
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας.

10. Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε αιτήματος άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@psn.gr . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε αιτήματος άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας στα εξής στοιχεία επαφής.

Τα πλήρη στοιχεία μας είναι: PSN WEB OE
Πλήρες όνομα νομικού προσώπου: ΔΡΙΜΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@psn.gr
Ταχυδρομική διεύθυνση: ΒΗΛΑΡΑ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 25

Επιφυλάσσεστε του δικαιώματός σας να υποβάλετε παράπονα ανά πάσα στιγμή στην επιβλέπουσα αρχή της χώρας σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων. Στην Ελλάδα, αυτή η αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και μπορείτε να βρείτε σχετικές λεπτομέρειες μέσω της ακόλουθης σύνδεσης: www.dpa.gr. Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι' αυτό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται παραπάνω.

11. Συνήθως δεν απαιτείται αμοιβή

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλλετε κάποια αμοιβή ή τέλος για να προσπελαύνετε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (ή για να ασκείτε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά σας). Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώνουμε εύλογη αμοιβή αν η αίτησή σας είναι ολοφάνερα αβάσιμη, επαναλαμβανόμενη ή καταχρηστική.

12. Τι μπορεί να χρειαστούμε από εσάς

Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να προσπελάσετε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο προστασίας που εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα πρόσωπο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας, ώστε να μειώσουμε τον χρόνο απάντησης.

13. Χρονικό όριο απάντησης

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τα νόμιμα αιτήματα εντός ενός μήνα. Ενδεχομένως να χρειαστούμε περισσότερο χρόνο από έναν μήνα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, αν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλλει μια σειρά από αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

14. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί προηγουμένως, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος Εάν υπάρχουν ουσιώδεις αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στον ιστότοπό μας την επικαιροποίηση της παρούσας και θα μπορείτε να ενημερώνεστε από εκεί για τυχόν αλλαγές.
Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις 24/05/2018

 
 
New Project - Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή eshop με μοναδικό κώδικα
Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή ιστοσελίδων
Seo - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλές κατατάξεις αναζητήσεων
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε; Δώστε μας μερικές πληροφορίες και εμείς θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Χρειάζεστε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για το internet; Μπορούμε να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση!
2310 240 261
Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου
4ος όροφος

info@psn.gr
Θέλετε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!
 
Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδων             Προώθηση ιστοσελίδων                         Πληροφορίες
Προφίλ      
Γιατί εμάς      
'Εργα      
 
 
 
   
Follow us   Valid XHTML 1.0 Transitional   Εγκεκριμένος καταχωρητής για τη δημιουργία και την τήρηση domain με την κατάληξη .gr (Αρ. Πρ. W1805/26-11-14).
© PSN Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου, 4ος όροφος, Τ.Κ.: 54625, Τηλ./Fax: 2310 240 261
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της PSN.