> Custom εφαρμογές
Custom εφαρμογές
Χρειάζεστε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για το web;
Εκτός από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που δημιουργούμε (δικτυακοί τόποι, e-shop κ.α.) μπορούμε να υλοποιήσουμε και τις πιο σύνθετες εφαρμογές που μπορεί να χρειάζεστε για την επιχείρηση σας. On-lne κρατήσεις και πληρωμές, XML αρχεία, σύνθετοι υπολογισμοί, στατιστικά και πολλά άλλα.

Με άπειρες δυνατότητες και με πλήρη ευελιξία λόγω του κώδικα που δημιουργούμε
Όλες οι εφαρμογές που κατασκευάζουμε είναι δημιουργημένες από εμάς.
Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουμε στο 100% τη λειτουργία του κώδικα που δημιουργούμε. Μπορείτε να μας έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας σε πολύπλοκες απαιτήσεις!
 
Δημιουργία σύνθετων εφαρμογών ειδικά για τις ανάγκες σας
 
Ενδεικτικές custom εφαρμογές:
 
 
Πολύπλοκοι δικτυακοί τόποι
 
Έχετε κάποια σύνθετη ιδέα στο μυαλό σας σχετικά με μία εφαρμογή που θα θέλατε για το web; Μαζί μπορούμε να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις, οι οποίες θα ξεδιπλώσουν στην πράξη αυτά που φαντάζεστε.

Έχουμε υλοποιήσει δικτυακούς τόπους οι οποίοι μπορούν να έχουν πολλαπλούς πωλητές με ξεχωριστές αγορές, portals, on-line συστήματα τα οποία "διαβάζουν" υπάρχοντα δεδομένα, τα απεικονίζουν, πραγματοποιούν σύνθετους υπολογισμούς και λειτουργίες και εμφανίζουν αναλυτικά στατιστικά με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Μας έχουν εμπιστευθεί εταιρείες και οργανισμοί που ήθελαν πολύπλοκες και εξειδικευμένες λύσεις για ηλεκτρονικές πληρωμές λογαριασμών ύδρευσης, για κρατήσεις θέσεων και πληρωμές εισιτηρίων ΚΤΕΛ και ο κατάλογος δεν σταματά!
 
On-line διασύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με τράπεζα ή PayPal
 
Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από την PSN σημαίνει πως μπορείτε να είστε σίγουροι για τη λύση σε όλα τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Μέσα σε αυτά είναι και η ρύθμιση των συναλλαγών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σε συνεργασία με τους τεχνικούς της τράπεζας που συνεργάζεστε, αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του e-shop ώστε οι πελάτες σας να ανακατευθύνονται στην τράπεζα και να πραγματοποιούν τις πληρωμές του μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL). Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές διασυνδέσεις δικτυακών τόπων με τα online συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, της Eurobank, της Alpha Bank, της Εμπορικής Τράπεζας και της Εθνικής Τράπεζας.

Επίσης, πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και για τις πληρωμές που πρόκειται να γίνουν μέσω Paypal.
 
Συνεργάζεστε με κάποιο Market Place όπως το Skroutz.gr; Δημιουργούμε τα XML αρχεία
 
Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα επιλέγουν την προώθηση τους μέσω προβολής των προϊόντων τους σε Market Places τα οποία επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου και αναζητούν προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων.
Ενδεικτικά αναφέρουμε το Skroutz.gr, το Bestprice.gr, το Ntynomai.gr κ.α.

Όλα αυτά τα site χρειάζεται να γνωρίζουν και να ενημερώνονται για τα προϊόντα σας ώστε να τα παρουσιάζουν στις ανάλογες κατηγορίες που ανήκουν. Αυτό γίνεται μέσω των XML αρχείων, τα οποία ενημερώνουν τα Market Places.

Δημιουργούμε τα XML αρχεία και μπορείτε να είστε βέβαιοι πως τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς προβλήματα στους δικτυακούς τόπους που επιλέγετε να συνεργαστείτε.
 
Σύνθετοι on-line υπολογισμοί
 
Επιθυμείτε να πραγματοποιούνται on-lie πολύπλοκες πράξεις όπως υπολογισμοί δανείων, τόκων και διάφορων άλλων πράξεων; Μπορούμε να αναλύσουμε τα δεδομένα που θέλετε να υπολογιστούν και να απεικονιστούν.

Και όλα αυτά με τρόπο κατανοητό για τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου, σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας.
Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να μας παρουσιάσετε τις ανάγκες σας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!
 
 
New Project - Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή eshop με μοναδικό κώδικα
Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή ιστοσελίδων
Seo - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλές κατατάξεις αναζητήσεων
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε; Δώστε μας μερικές πληροφορίες και εμείς θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Χρειάζεστε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή για το internet; Μπορούμε να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση!
2310 240 261
Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου
4ος όροφος

info@psn.gr
Θέλετε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος!
 
Κατασκευή eshop ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδων             Προώθηση ιστοσελίδων                         Πληροφορίες
Προφίλ      
Γιατί εμάς      
'Εργα      
 
 
 
   
Follow us   Valid XHTML 1.0 Transitional   Εγκεκριμένος καταχωρητής για τη δημιουργία και την τήρηση domain με την κατάληξη .gr (Αρ. Πρ. W1805/26-11-14).
© PSN Θεσσαλονίκη, Βηλαρά 7 & Βαλαωρίτου, 4ος όροφος, Τ.Κ.: 54625, Τηλ./Fax: 2310 240 261
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της PSN.